Bruiloftbandjes.nl
 

 

Ben je  ook op zoek naar een spetterende band voor je feest?  Stop dan maar met zoeken  Wij hebben voor alle gelegenheden een passende band. Wij weten hoe je een feestje moet bouwen!

Bruiloft bands

Feest bands

Cover bands

Entertainers

Grote en kleine bands

Wij hebben een band voor ieder feest !!!!

 

  

   

 

Het concept

Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen ontstaan door het niet nakomen van contractuele verplichtingen tussen de band en de opdrachtgever. 

Bruiloftbandjes geeft gratis informatie en heeft een bemiddelende functie. 

Door onze jarenlange ervaring en de vele kontakten met bands, zalen en boekingskantoren kunnen wij een gepast antwoord geven op al jouw vragen. 

Deze site is ontstaan uit de behoefte van de aangesloten bands het werkoverschot op een goede en effectieve manier te verdelen.  Dit kan zowel voor de opdrachtgever als voor de band een financieel voordeel opleveren.  De opdrachtgever is in de meeste gevallen een persoon die een band zoekt voor een bruiloft, verjaardag of communiefeest. De gegevens in de aanvraag worden eerst door ons verwerkt en geanaliseerd. Daarna worden ze doorgegeven aan de meest geschikte band of diens vertegenwoordiger.  Deze zal wederom rechtstreeks contact met jou opnemen.

 

 

Bruiloftbandjes.nl:     Makkelijker kunnen we het niet maken

 

    

Wij helpen je gratis en zonder verdere verplichtingen !

 

Vul altijd eerst het aanvraagformulier in.   

 

Copyright Bruiloftbandjes.nl  2007